طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

مراقبت از زخمهای ناشی از زالودرمانی

امروزه به علت مشاهده خواص بسیار زیاد در زالودرمانی و بزاق زالو پرورش زالو و خرید و فروش زالو بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. همانند پرورش زالو که نیاز به آموزش پرورش زالو دارد و در مقالات قبلی به طور مفصل در مورد آن صحبت شد، زالودرمانی نیز نیاز به اصول و ضوابطی دارد که برای بهبود بیماری باید رعایت شود. قبل از زالودرمانی باید در انتخاب محل زالودرمانی و همچنین استفاده و خرید زالو دقت کرد. باید زالو را از مراکزی خرید که از بهداشتی و سالم بودن و استفاده نشدن زالوها مطمئن بود زیرا زالو به خودی خود ناقل بیماری نیست اما اگر قبلا استفاده شده باشد امکان سرایت بیماری بسیار زیاد می شود. برای زالودرمانی باید به افراد متخصص و مکانهای مختص زالودرمانی مراجعه کرد. پس از زالودرمانی نیز باید نکاتی رعایت شود که در بهبود سریع بیماری و به حداقل رساندن عوارض ناشی از زالودرمانی موثر است. یکی دیگر از اقداماتی که پس از زالودرمانی باید انجام داد مراقبت از زخمهای ناشی از زالودرمانی است.

  به طور معمول پس از زالودرمانی و جداشدن زالوها از بدن ممکن است زخم ها و یا ورم هایی اطراف نیش زالوها ایجاد شود. این زخم ها باعث ورود انواع میکروب و قارچ به بدن می شود که باید با اقداماتی مانع این کار شد.

از جمله کارهایی که برای مراقبت از زخمهای ناشی از زالودرمانی می توان انجام داد، قرار دادن مقداری خمیر که از مخلوط کردن آویشن شیرازی، گل‌ختمی، تخم‌گشنیز(از هر کدام حدود ۲۰ گرم) با هم به همراه آب جوش به دست می آید. پس از قرار دادن این خمیر روی آن را با باند استریل به مدت 24 ساعت می پوشانیم. به گفته متخصصان تا ۳۲ ساعت نباید محل زالو را بشویید و یا به آن دست بزنید و یا بخارانید. استفاده داروهای شیمیایی مانند بتادین و ساولن توصیه نمی شود اما اگر از مواد شیمیایی استفاده می کنید فقط از الکل سفید استفاده کنید و از خاراندن زخم و اطراف زخم زالو بپرهیزید.
اگر  پس از ۲۴ ساعت خمیر را از روی زخم برداشتید اما باز هم محل زخم خارش کرد و یا  متورم بود ، دوباره به مدت ۲۴ ساعت خمیری با همان فرمول و همان طرز مصرف روی زخم ببندید و پس از آن با سرکه مخلوط با آب که روی آتش به جوش آمده است محل زخم را بخور دهید. در نهایت اگر در موارد محدودی خارش باز نایستاد، می‌توانید از پمادهای ضد خارش مانند کالامین دی یا کالاندولا استفاده کنید و چنانچه به طور استثناء ورم و خارش شدیدتر از این تمهیدات است با صلاحدید پزشک از آمپول و قرص‌های آنتی بیوتیک مانند سفیکسیم یا سفالکسین استفاده نمایید.

رعایت اقداماتی مانند مراقبت از زخمهای ناشی از زالودرمانی به این معنا نیست که زالودرمانی همواره دارای عوارض و زخم هایی است اگر به طور منصفانه نظر دهیم فوایدی که از زالودرمانی در بهبود بیماری ها حاصل می شود بسیار بیشتر از عوارض احتمالی آن است.

شرکت گیلان لیرو متخصص در پرورش زالو و آموزش پرورش زالو مکان مطئنی برای خرید زالو ی بهداشتی می باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.