پارچه برزنتی به علت بافت با تراکم بالا و ضد آب شدن با مواد مناسب، با دوام و غیر قابل نفوذ می باشد و درست کردن استخر با آن در زمان کمتر و به راحتی انجام می شود به طوری که بعد از گودبرداری، لایه ای از برزنت داخل آن قرار داده می شود و از آن می توان به عنوان استخر پرورش استفاده کرد. در ارتفاع نیز می توان استخر برزنتی ایجاد کرد. از مزایای پرورش زالو در استخر برزنتی کاهش هزینه و نیاز نداشتن به مصالح ساختمانی مانند سیمان و .. است. همچنین بر هم زدن و انتقال استخر برزنتی از محلی به محل دیگر نیز راحت است و هزینه و خسارت کمتری را هنگام انتقال تحمیل خواهد کرد.
سایر موارد مراقبتی و نگهداری در استخر برزنتی شبیه به استخر سیمانی می باشد که برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به مقاله روشهای پرورش زالو مراجعه فرمایید.
استخر برزنتی حاوی زهکش در کف نمی باشد و تخلیه آب به صورت سرریز می باشد و یا به صورت مکش انجام می شود.
استخر برزنتی هم در عمق و هم در ارتفاع می تواند نصب گردد.
پرورش زالو ی طبی در مخزن آب به پرورش دهنده زالو این امکان را می دهد که مدیریت بهتری را به اجرا بگذارد.
به طور میانگین در هر 10 لیتر آب حداکثر50 زالو نگهداری می شود. هر مخزن دارای دو خروجی زهکش می باشد یکی در کف و دیگری در 40 -30 سانتی متری مخزن که به عنوان سرریز می باشد. ورود آب از بالا توسط شبکه لوله کشی شده از مخزن ذخیره آب ، انجام می شود. محیط داخل مخزن هم می تواند خالی از مواد اضافی باشد که کنترل بیشتری را نیاز خواهد داشت و هم می تواند شبیه استخرهای گلی و سیمانی حاوی مواد و تجهیزاتی همچون گل طبیعی و یا خاک رس، گیاهان آبزی ، سکوی زالو، قطعات آجری و سفالی و ... باشد.
تمامی مباحث مطرح شده در این مقاله و سایر مقاله های مربوط به پرورش زالو به طور کامل در دوره آموزش پرورش زالو گفته می شود و این مقالات فقط توضیح اجمالی برای معرفی روش های پرورش زالو است. علاقه مندان به شغل پر منفعت خرید و فروش زالو و پرورش زالو می توانند با خرید فیلم های آموزش پرورش زالو و یا شرکت در دوره آموزش پرورش زالو اقدام به یادگیری کنند.