طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

پرورش زالو در استخرهای سیمانی

یکی از مسائل مهمی که در شغل پرورش زالو وجود دارد، مسئله انتخاب محل مناسب برای پرورش زالو است. البته برای پرورش زالو محل های مختلفی مانند استخرهای سیمانی، ظروف پلاستیکی و یا حتی استخرهای برزنتی وجود دارد که در مقاله های قبلی توضیح مختصری در مورد آنها بیان کردیم. بسته به شرایط کسی که به پرورش زالو می پردازد هرکدام از روشهای فوق می تواند موثر باشد. مثلا اگر سرمایه ی زیادی برای پرورش زالو ندارید و یا می خواهید محل های پرورش زالو را منتقل کنید استفاده از ظروف پلاستیکی گزینه مناسبی می باشد. در این مقاله قصد داریم نحوه پرورش زالو در استخرهای سیمانی را بیان کنیم. البته تمامی مواردی که در این مقاله ذکر می شود به طور مفصل در دوره آموزش پرورش زالو شرکت گیلان لیرو تحت نظر متخصصین شرکت گیلان لیرو آموزش داده می شود. برای اطلاعات بیشتر در خصوص دوره آموزش پرورش زالو می توانید با متخصصان در شرکت گیلان لیرو تماس حاصل فرمایید. شرکت گیلان لیرو با سابقه ای درخشان متخصص در پرورش زالو ، خرید زالو و فروش زالو است.  
پرورش زالو در استخرهای سیمانی
پرورش زالو در استخرهای سیمانی


نگهداری و پرورش زالو در استخرهای سیمانی

یکی از محل هایی که برای پرورش زالو توسط بسیاری از افراد انتخاب می شود، استخرهای سیمانی است.  ارتفاع استخرهای سیمانی حداکثر تا 80 سانتی متر است. تجربه ثابت کرده است که هر چه مساحت استخر کوچکتر باشد مدیریت آن راحت تر خواهد بود بنابراین متخصصان پرورش زالو ابعاد 200 *120 سانتی متر را برای آن مناسب می دانند. برای نگهداری هر 200 زالو در استخرهای سیمانی به یک متر مکعب فضا نیاز داریم.

در پرورش زالو در استخرهای سیمانی برای تغذیه و تولید مثل زالو ها باید محل مناسبی را در کف استخر فراهم کنیم . برای تغذیه می توانیم کف استخر را با جانوران آبزی که غذای زالو هستند و گیاهان پر کنیم همچنین برای تولید مثل و تخمگذاری زالوها باید مکان مناسب و امنی را برای آنها فراهم کنیم زیرا زالوها تا احساس آرامش نکنند تخم ریزی نمی کنند. برای این کار می توان در داخل استخر سیمانی مقداری سنگ یا سفال قرار داده شده تا مکانی تاریک و امن برای استراحت زالو فراهم شود.

برای ساخت لوله زهکش برای تعویض آب استخر زالو باید توجه داشته باشیم که لوله زهکش استخر در عمق 30 سانتی متری از عمق استخر قرار داده شود بطوریکه هنگام تعویض آب فقط بتوانیم بخشی از آب را تعویض کنیم. باید برای تخلیه کل آب استخر یک زهکش دیگر در ارتفاع سه سانتی متری قرار داده شود.

دمای آب زالوها یک از مسائل مهم و حیاتی برای زالوها است زیرا زالوها به شدت به دمای بالای آب حساس اند و به سرعت می میرند به همین دلیل برای ساخت استخر سیمانی باید یک سایه بان روی استخر ایجاد کرد تا از تابش مستقیم نور خورشید جلوگیری شود و مانع از بین رفتن زالوها گردد.

استخر های سیمانی به علت داشتن اشکال  هندسی مکعب مربع و مکعب مستطیل به راحتی قابل تقسیم شدن بوده به طوری که میتوان زالو ها را به صورت درجه بندی شده در آنها قرار داد که به مدیریت پرورش زالو کمک فراوانی خواهد کرد.

در پرورش زالو در استخرهای سیمانی حصارکشی دور استخر های سیمانی ضروری میباشد چون زالو ها با چسبیدن به دیواره سیمانی میتواندد از استخر بالا آمده و فرار کنند

در استخر های سیمانی نیز میتوان از خاک بستر  که شامل یک سوم خاک رس، یک سوم آب یعنی حدود 20 سانتی متر و یک سوم فضای خالی استفاده کرد.

لازم به ذکر است که پرورش زالو در استخرهای سیمانی بیشتر برای کسانی که در محیط های باز میخواهد کار کنند مناسب است.

این روش در واقع برای نگهداری زالو فقط کاربرد دارد و برای تکثیر  هیچ گاه توصیه نمی شود.





نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.