برای ایجاد محل پرورش زالو باید برای هر 2500 قطعه زالو حوضچه هایی به ظرفیت 500 لیتر ایجاد کنیم. این حوضچه ها باید مجهز به لوله تخلیه آب باشند.
زالوها خونسرد هستند و برای پرورش زالو باید دقت داشته باشیم که دمای آب و محل زندگی آنها نباید زیاد باشد که در این صورت به سرعت می میرند. استخر پرورش زالو نباید در معرض نور آفتاب باشد و باید در سایه قرار گیرد تا دمای بالایی نداشته باشد. باید برای محل پرورش زالو ها سایه بان ایجاد کنیم که هم در معرض نور آفتاب قرار نگیرند و هم از حمله پرندگان به استخر جلوگیری شود.
پس از ایجاد سایه بان برای محل پرورش زالو ، نوبت به دیوار کشی استخر می رسد. دیواره ها و کف استخر باید عایق بندی مناسبی داشته باشد. همچنین لوله های تخلیه آب نیز باید در دیواره های محل پرورش زالو تعبیه شوند. پس از آن برای جلوگیری از فرار زالوها باید توری های مناسبی در محل پرورش زالو تعبیه کنیم.
برای ایجاد استخر پرورش زالو باید دقت داشت که ارتفاع استخر نباید بیشتر از 75 سانتی متر و کمتر از 50 سانتی متر باشد. بهتر است کف آنها را با گیاهان آبی پر کنیم که محلی مناسب براثی جفت گیری و پیله گذاری زالوها فراهم شود. برای تغذیه زالوها می توان تعدادی ماهی و یا حلزون و انواع کرم ها را داخل آن ریخت. جالب است بدانید که زالوها از بدن این جانداران و یا خون جانوران تغذیه می کنند.
با ایجاد محل مناسب برای پرورش زالو که گام مهمی در پرورش زالو است، نوبت به نگهداری و تکثیر زالوها می رسد که در مقاله های دیگر به طور مفصل درباره آنها بحث شد.
شرکت گیلان لیرو یکی از باتجربه ترین مراکز پرورش زالو است. چنانچه قصد پرورش زالو ، خرید زالو و فروش زالو را دارید این شرکت انتخاب مطمئنی برای شما است.
شرکت گیلان لیرو جهت ارتقا دانش شما عزیزان در پرورش زالو اقدام به دوره های آموزش پرورش زالو نموده است که می تواند در پرورش زالو راهنمای بسیار خوبی برای شما عزیزان باشد.
گیلان لیرو از معتبرترین مراکز پرورش زالو جهت خرید زالو و فروش زالو است.