طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

نکاتی هنگام جدا کردن زالو از بدن

زالودرمانی از جمله درمان هایی است که تاثیر مثبت آن در  برخی بیماری ها اثبات شده است. در مقالات قبلی به طور مفصل در مورد زالودرمانی و اقداماتی که در این باره باید انجام داد مطالبی بیان کردیم. باید بدانید که با اینکه اثرات درمانی فوق العاده ای در زالودرمانی وجود دارد اما اگر این درمان نیز مانند بقیه درمان ها به صورت اصولی انجام نشود تاثیر خوبی نخواهد داشت. در این مقاله نکاتی هنگام جدا کردن زالو از بدن بیان خواهد شد تا اشخاصی که قصد زالودرمانی دارند بتوانند نهایت نتیجه را ببینند. 
جدا کردن زالو از بدن

همان طور که در مقالات قبلی آورده شده است زالو خواص درمانی فوق العاده ای دارد و باعث بهبود بسیاری از بیماری ها می شود که این بیماری ها عبارتند از : فشار خون، واریس، برخی از بیماری های چشمی، سکته قلبی و ... . به همین دلیل شغل پرورش زالو نیز از اهمیت بالایی در جامعه برخوردار است و افراد زیادی قصد شروع این شغل پرسود را دارند. پرسود بودن این شغل به علت اینکه بازار خرید و فروش زالو است. به دلیل همین خواص دارویی زالو قیمت خرید زالو روز به روز افزایش می یابد و به دنبال آن فروش زالو نیز رونق پیدا می کند این درحالی است که پرورش زالو نیاز به سرمایه زیادی ندارد. البته شغل پرورش زالو نیاز به تخصص زیادی دارد و بدون آموزش پرورش زالو به صورت اصولی دارای سود مورد انتظار نخواهد بود.

جدا کردن زالو از بدن

جالب است بدانید که زالوها گاهی هنگامی که در حال تغذیه هستند و خون می مکند به خواب می روند!!!! در این صورت باید زالو را با ضربه های بسیار ملایمی به ناحیه سر و گردن آن بیدار کرد. معمولا زالو طعمه اش را بعد از 20 – 60 دقیقه به میل خود رها می کند.

البته همیشه طولانی شدن زمان خون میکیدن نشان از به خواب رفتن زالو نیست زالو ها گاهی 2 ساعت به تغذیه ادامه می دهند. در این صورت برای جدا کردن زالو از بدن باید ابتدا مکنده عقبی (خلفی) را جدا کرد تا زالو فکر کند که موقع افتادن است در اغلب  با انجام این روش زالو مکنده دهانی خود را نیز آزاد می کند. اگر زالو مکنده را آزاد نکرد باید صبر کرد و با احتیاط توسط نوک ناخن یا قاشق به زیر مکنده جلو فشار آورد تا کمی لبه های آن بالا بیاید و با ورود هوا از زیر بادکش قدامی باعث شود خلا زیر بادکش از بین برود و در این حال زالو موضع را رها می کند. در حالت کلی باید با زالوها ملایم برخورد کرد و نباید هنگام جدا کردن زالو از بدن به زور متوسل شد. بهترین کار صبر کردن می باشد که زالو خودش موضع را رها کند.

البته در کلاسهای آموزش پرورش زالو و زالودرمانی به طور مفصل راهکارهای مفیدی برای مواقع خاص ارائه می شود. علاقه مندان با شرکت در دوره های آموزش پرورش زالو می توانند با شرکت در دوره های آموزش پرورش زالو در شرکت گیلان لیرو که متخصص در پرورش زالو و خرید زالو و فروش زالو می باشد، نمایند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.