طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

ارکان کنترل کننده و اشکالات قانونی

در این مقاله به بررسی ارکان کنترل کننده و اشکالات قانونی می پردازند. این مقاله که توسط کارشناسان مجرب موسسه حقوقی درسا آماده گردیده امیدواریم شما را در امر انتخاب درست بازرس و قوانین آن آشنا کند همانطور که پیش تر مقاله ای در این زمینه ارائه شده بود.  

ارکان کنترل کننده و اشکالات قانونی

ارکان کنترل کننده و اشکالات قانونی

ارکان کنترل کننده و اشکالات قانونی

در شرکت سهامی کنترل و اداره امور شرکت بر عهده سهامداران است این کنترل به وسیله حق کسب اطلاع از امور شرکت و حق رای در مجامع متجلی می گردد لکن تجربه نشان داده است که کنترل سهامداران کافی نبوده و تقویت ان ضروری است. در گذشته خود سهامداران نظارت بر کار هیئت مدیره را عهده دار بودند ولی به سبب عدم حضور دائم انان در اداره شرکت و نیز نداشتن تخصص در امور اداری و مالی این نظارت در حفظ حقوق انان موثر نبوده به همین دلیل از دیر باز در قوانین مختلف جهان پیش بینی کرده اند که اشخاص ثالث بر کار هیئت مدیره نظارت داشته باشند . این اشخاص در قانون تجارت ۱۳۱۱ (مفتش) و در لایحه قانونی ۱۳۴۷ (بازرس) نامیده شده اند.

در قانون تجارت ۱۳۱۱ به اختصار به تکالیف مفتشان شرکت سهامی اشاره شده و فقط سه ماده (مواد۶۲ لغایت ۶۴) به این رکن اساسی شرکت سهامی اختصاص داده بود.

در لایحه قانونی سال ۱۳۴۷ به تبعیت از قانون ۱۹۶۶ فرانسه مواد بیشتر و مفصل تری به امر نظارت در شرکت های سهامی اختصاص داده شده است که با بررسی انها به ترتیب وضعیت بازرسی و اختیارات و مسئولیت های او پی خواهیم برد.

برای اطلاعات بیشتر در امر ارکان کنترل کننده و اشکالات قانونی می توانید با وکلای مجرب ما در ارتباط باشید. همچنین در امر ثبت شرکت ، ثبت برند ، اخذ رتبه(گرید) ، اخذ کد اقتصادی و… با مشاوران موسسه حقوقی درسا می توانید راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.