طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

نگهداری زالو

نگهداری زالو از مسائل مهم در پرورش زالو است.  به دلیل خواص درمانی بیشماری  که برای زالو ثبت شده است انگیزه برای پرورش زالو بیشتر می شود. امروزه پرورش زالو یکی از مشاغل درآمدزا محسوب می­شود که نیازمند آموزش پرورش زالو است. پرورش زالو و همچنین نگهداری آن یکی از فعالیت هایی است که در منازل مسکونی نیز قابل انجام است. برای خرید زالو و همچنین شیوه صحیح پرورش زالو گیلان لیرو با سابقه ای بسیار درخشان در این زمینه آماده ارائه هرگونه خدمت می باشد.  
پرورش و نگهداری زالو

روش نگهداری زالو

برای نگهداری زالو کافی است یک کوزه یا یک شیشه بزرگ مربا خوری را بردارید و داخل آن به اندازه یک سوم ظرف آب خنک بریزید و به جای در آن چند توری ظریف روی ھم گذاشته و با کِش آن را سفت کنید و باید این ظرف را در جایی تاریک و خنک نگھداری کنید و در مدت نگهداری زالو نیازی نیست که به آنھا غذا بدھید و ھر روز باید مقداری از آب آنھا را عوض کنید و دوباره آب تصفیه شده و شیرین و خنک بدون کلر را جایگزین کنید (زالو ھا را یکدفعه آب به آب نکنید) و با انجام درست و صحیح این اعمال شما می توانید زالو ھا را حتی تا یک سال نگه دارید ولی سعی کنید حداکثر ٢ الی ٣ ھفته نگھدارید و سپس از آنھا استفاده به عمل اورید برای جابجا کردن زالو ھا می توانید از دست بدون دستکش نیز استفاده کنید و نگران گرفتن دستتان توسط زالو نباشید (البته م  توانید از دست کش پلاستیکی یا لایتکس استفاده کنید) و این را بدانید که زالوی خیس و آبخورده به راحتی موضع مورد نظر شما را نمی گیرد به ھمین دلیل با یک گاز باز کمی زالوھا را خشک نمائید .

صید و نگهداری زالو

بھترین زمان صید زالو بھار و تابستان است . در ایران برای صید زالو , صیادان لباس ھای پلاستیکی و چکمه ھای بلند می پوشند و به داخل تالاب ھا می روند و حرارت بدنشان زالوھا را تحریک و جذب می کند و سپس بیرون از آب می آیند و زالوھای چسبیده به چکمه ھا و لباس را جدا می کنند که این کار خیلی خسته کننده وقت گیر می باشد .
البته می توان یک جوراب زنانه به پا کرد و پا را داخل آب کرده تا زالوھا بدان بچسبند و زالوھا از روی جوراب نمی توانند به پا نیش بزنند. و البته صید زالو در فصل زمستان که فصل خواب زالوھاست و تابستان که فصل استراحت زالوھاست کاھش چشم گیری دارد که این از عجایب این جانور است زیرا در این دو فصل بر اساس مبانی طب سنتی خون درمانی نیز به جز موارد اضطرار نباید انجام شود که این نکته بسیار جالبی است و معمولا صید زالوھا در بھار و پائیز انجام می شود و نیز زالو درمانی ھم باید در این دو فصل صورت گیرد .
و در کل برای حفظ سرزندگی زالو و داشتن بزاقی با ترکیب و کیفیتی خوب و با میکروبی کم , نگهداری زالو و روش مناسب آماده سازی ضروری است .
کم تر از ٧ داشته باشد و تا حد PH باید تعداد زیادی مکان سایه دار برای استراحت زالو قرار داده شود . آب باید امکان فاقد املاح باشد .
محدوده دمایی بھینه برای نگهداری زالو بکاررفته در مقاصد پزشکی ٨ درجه سانتیگراد است , اما دمای اتاق نیز قابل قبول است .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.