کارشناسان موسسه حقوقی درسا باتوجه به درخواست های کاربران بعد از مقاله ثبت برند جهانی ، در این مقاله به موافقت نامه و پروتکل مادرید در این زمینه میپردازند.
طبق کنوانسیون پاریس ،ابتدا ثبت برند در بعد داخلی جهت حمایت از علامت تجاری باید صورت گیرد و بعد از آن به ثبت برند جهانی پرداخته شود. سیستم مادرید که دارای دو معاهده می باشد و بدلیل آنکه در کنوانسیون پاریس جهت ثبت برند در بعد بینالملل باید بطور جداگانه تعدادی تقاضانامه را در ادارات کشورهای مختلف عضو به زبانهای گوناگون با پرداخت هزینه های متفاوت و صرف زمان طولانی انجام داد ، تعدادی از کشورهای عضو کنوانسیون پاریس ، اتحادیه بین المللی را جهت حمایت از مالکیت صنعتی در راستای کنوانسیون مزبور تشکیل داده و در آن سیستم مادرید را بعنوان دستورالعمل ثبت بین المللی علائم تجاری تصویب نمودند که دارای دو معاهده موافقتنامه مادرید مورخ ۱۸۹۱ و پروتکل مرتبط با آن مصوب ۱۹۸۹ میباشد.
در زیر اسامی کشورهای عضو سیستم ثبت بین المللی مادرید آورده شده است.
متقاضیان ثبت برند جهانی میتوانند با کارشناسان موسسه حقوقی درسا تماس حاصل فرمایند تا مراحل ثبت برند بینالمللی را برایشان در کمترین زمان و هزینه ممکن به انجام برسانند و همچنین میتوانند از دیگر خدمات موسسه حقوقی از قبیل ثبت شرکت ، اخذ ایزو ، اخذ کد اقتصادی ، اخذ گرید و.. بهره مند شوند.