در این مقاله کارشناسان موسسه حقوقی درسا میپردازند به نحوه ثبت موسسه حقوقی تا از تعاریف و شرایط و مدارک مورد نیاز آن مطلع شوید.
ثبت موسسه حقوقی که زیرمجموعه ی موسسات غیرتجاری میباشد، با موضوعات انجام امور وکالت در زمینه های مختلف به ثبت می رسند و توسط کارشناسان حقوق و یا وکلای رسمی دادگستری به ثبت می رسند.
ثبت موسسه حقوقی مانند ثبت شرکت با مسئولیت محدود نیاز به حداقل دو نفر عضو و سرمایه حداقلی صد هزارتومان میباشد قابل ذکر است که ماهیت موسسه و شرکت باهم متفاوت است که پیشتر به آن میپردازیم.
یکی از تفاوت های عمده موسسات و شرکت ها در ماهیت آن هاست بطوری که موسسات غیرتجاری اند اما شرکت ها تجاری میباشند و میتوانند فعالیتهای تجاری از قبیل خرید، فروش، صادرات ،واردات، بازاریابی، تجارت الکترونیک و… را انجام دهند.و زمینه کسب درآمد موسسات از طریق که مهمترین آن میتوان به ارائه خدمات و مشاوره اشاره کرد و دیگر خدماتی همچو خدمات اداری ، خدمات شهری، فضای سبز، ارائه سرویس به مجالس ، پیک های نامه رسان و… را انجام دهند.
در بند ۲ اساسنامه موضوع این نوع موسسات عبارت (( مشاوره حقوقی و انجام امور مربوط به وکالت از طریق وکلای معتبر دادگستری )) قید میشود که هرچند موضوعی کوتاه میباشد اما تمام فعالیت های مربوط به امور حقوقی را در بر میگیرد.
یکی از قدم های ابتدایی ثبت موسسه حقوقی انتخاب نام آن است که مانند انتخاب نام شرکت است که در مقاله مربوزه توضیح داده شده است با این تفاوت که ابتدای نام باید کلمه موسسه ذکر شود.
برای ثبت موسسه حقوقی علاوه بر مدارک ثبتی از جمله اساسنامه و… و مدارک هویتی اعضای موسسین و هیت مدیره باید حداقل فردی در بین اعضای هیئت مدیره دارای مدرک تحصیلی کارشناسی حقوق باشد. و این نکته نیز قابل ذکر است که به طور کلی برای ثبت کلیه موسسات برخلاف شرکتها نیازی به ارائه گواهی عدم سوء پیشینه نمی باشد.
متقاضیان ثبت موسسه حقوقی میتوانند برای آشنایی بیشتر با موسسات غیرتجاری به مقاله موسسه غیرتجاری مراجعه فرمایید و یا جهت مشاوره با کارشناسان مجرب درسا تماس حاصل فرمایید و همچنین میتوانید از دیگر خدمات درسا از قبیل ثبت شرکت ، ثبت برند، اخذ ایزو ، اخذ کد اقتصادی و … بهرهمند شوید.