طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

مراقبت از پوست بعد از زالو درمانی (قسمت دوم)

امیدواریم از بخش اول مقاله "مراقبت از پوست بعد از زالودرمانی" از مجموعه مقاله های  آموزش پرورش زالو لذت برده و استفاده کافی کرده باشید.در بخش دوم می خواهیم بیشتر به این مسئله بپردازیم که چرا مشکلات بعد از زالودرمانی به وجود می آید و اگر به وجود آمد باید چکار کنیم تا بتوانیم هر چه سریع تر مشکل را برطرف کنیم.در صورت نیاز روی تماس با ما کلیک کنید. 

 
مراقبت از پوست بعد از زالودرمانی

مراقبت از پوست بعد از زالودرمانی (قسمت دوم)

به مدت بیست و چھار ساعت بعد از زالو انداختن مصرف کردن تخم مرغ وغذاھای که حاوی تخم مرغ ممنوع می باشد.

غذاھای بسیار تند وبسیار ترش و بسیار شیرین به مدت بیست و چھار ساعت ممنوع می باشد.

اگر پس از زالودرمانی دهانتان خشک شد و عطش کردید می توانید هر 8 ساعت یک بار ماء الشعیر وشکر سرخ  میل کنید.

برای جبران خونی که از دست رفته به مدت ۵ شب و در ھر شب یک سیخ گوشت گوسفند کباب شده بدون نان و برنج بجای شام به همراه سماق ولیمو ترش وعسل میل کنید


زمانی که زالو ھا از خونخواری سیرمی شوند خود به خود منطقه را رھا می کنند، و باید کمی صبر کنید تا مقداری خونریزی ادامه یابد.

به توصیه ی اکثر اطبای سنتی بھتر است که با بادکش کردن محل زالودرمانی مقدار بیشتری خون و مواد مضر را به بیرون بکشید.

محل زالودرمانی را با یک ماده ضدعفونی کننده مثل صاف شده دم کرده آویشن یا آب جوشیده ولرم بشویید, تمییز کنید و بعد از آن پودر زردچوبه , خاکستر باقلا و… روی محل زالو انداخته شده بریزید.

خونریزی پس از کنده شدن زالوھا نقش بسزایی در بیرون راندن کثیفی های خون دارد . بنابراین توصیه می شود که پس از زالو درمانی مانع ادامه خونریزی نشوید و به هیچ عنوان خود را نگران نکنید زیرا بدلیل گردش آب دھان زالو در داخل رگ ھای بدن ،غلظت ھا و رسوبات دیواره ی رگھا , خون آلوده ی متاثر از بزاق دھان زالو حل می شود و کم کم در طول چند ساعت از محل نیش زالو خارج خواهد شد . و بعد از آن محل خونریزی خود به خود بسته می شود و خون منعقد خواهد شد.

اگر عفونت در محل زخم زالو که علامت آن با سفید و سرخ شدن دور زخم و دردناکی و ورم خود را نشان داد داروی زیر را آماده و به کار ببرید

تخم گشنیز و آویشن و گل ختمی از ھر کدامبه مقدار مساوی تھیه کنید و به اندازه ای پودر شان کنید که حتی از ریز ترین الک هم رد بشود . ھر بار به میزان لازم از یک قاشق تا چند قاشق غذاخوری , بسته به اندازه جای نیش و تعداد انھا پودر را با آب جوشیده داغ خمیر کرده و با همان گرما روی محل زخم ھا بگذارید و با چندین لایهء باند روی آن را محکم ببندید به گونه ای که پس از ٢۴ ساعت خمیر مزبور هنوز خشک نشده باشد . به هیچ عنوان زودتر از ٢۴ ساعت ضماد را باز زخم عفونت احتمالی کاملا از بین می رود . چنان چه عفونت به طور 80 % محو نشده باشد یکبار دیگر این کار را تکرار کنید.  چون ضماد ذکر شده به طور کامل اثر می کند در اکثر موارد نیازی به مصرف انتی بیو تیک ھا نیست ولی در موارد استثنایی ممکن است نیاز به مصرف آنتی بیوتیک باشد و در آن صورت می توانید از دم کرده آویشن یا پونه یا نعناع یا مرزنجوش روزانه ٣ بار نوش جان کنید . به دلیل سھل انگاری برخی از مردم زخم زالو مثل ھر زخم دیگری به عفونت حاد منجر می شود در این صورت مصرف انتی بیوتیک با تشخیص پزشک بلامانع می باشد و این موارد به مکانیسم مکش زالو ارتباطی ندارد و تنھا عدم رعایت دستورات فوق می تواند عامل عفونت باشد

اگر بیمار دچار ضعف و سرگیجه شد سریعا باید پاها را بالا برده و دراز بکشد و همچنین سر وی  روی زمین قرار گیرد (همچنین باید از چیز هایی مانند شربت گلاب بید مشک ویازعفران بوشد).

این مطلب به پایان رسید. در صورت بروز هرگونه مشکل تیم گیلان رو در خدمت شما است امیدواریم توانسته باشیم در زمینه آموزش و پرورش زالو کمکی به شما دوستان عزیزمان کرده باشیم.برای پرسیدن سوال میتوانید روی تماس با ما کلیک کنید یا بر روی منوی بالای تصویر از قسمت تماس با ما ، با ما ارتاباط برقرار کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.