طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

زالوی مفید و زالوی سمی

زالوی مفید و زالوی سمی

آیا می دانستید که همه زالو ها مفید نیستند؟ کدام نوع از زالوها مفید هستند؟ برای درمان چه زالویی را باید پرورش دهیم؟چطور زالوی سمی را از غیر سمی تشخیص دهیم؟ برای افرادی که به شغل پرورش زالو علاقه مند هستند، اطلاع از انواع زالوها، تفاوت آنها و همچنین کاربرد آنها امری ضروری است. این مباحث در کلاسهای آموزش پرورش زالو به صورت مفصل توضیح داده می شود. با این وجود در این مقاله توضیحاتی در مورد انواع زالو و تفاوت آنها بیان می شود.  

زالو

تاکنون 650 نوع زالوی مختلف شناسایی شده که حدود 50 نوع از آنها از خون پستانداران و انسان تغذیه می کنند. زالوها دسته بندی زیادی دارند اما شناخته شده ترین دسته بندی ها عبارتند از: زالوی پزشکی(طبی)، زالوی مولد، زالوی خرسی.

نحوه کاربرد انواع زالو

زالو ها موجوداتی هستند که از دیرباز از نظر درمانی مورد توجه بسیاری از حکما بوده اند. کتب تاریخی به جا مانده از حکمای اسلامی ایرانی مانند بوعلی سینا نشان دهنده این موضوع هستند. با اینکه عموم افراد همه انواع زالو را مفید می دانند ولی در واقع زالوها نیز انواع سمی دارند که باید از استفاده آنها خودداری شود.  در کتب قدیم طب سنتى نیز به تعدادى از زالوهاى سمى اشاره شده است.
زالو به عنوان یک درمانگر کوچک مهم در طب قدیم مورد توجه اطباء بوده است. در طب جدید نیز از زالو ها استفاده های زیادی می شود و زالودرمانی در بسیاری از کشورهای دنیا طرفداران زیادی دارد.
بعضى از زالوها مى‏توانند از راه بینى یا دهان یا گوش وارد بدن انسان و جانوران گردند. زالوها گاه از راه مهبل وارد دستگاه تناسلى زنان می ‏شوند که این حادثه بر اثر شنا در آب‏هاى محل زندگى زالوها اتفاق افتاده است. در این صورت خونریزى‏هاى داخلى ایجاد شده و در بعضى موارد زالو در ناى انسان یا حیوان ایجاد خفگى کرده است.

زالو ی مفید و غیر سمی

زالوهای غیر سمی و درمانی دارای رنگهای مختلفی هستند. معمولا پشت این زالوها قهوه ‏اى، حنایى، زیتونى سبز مایل به سیاه است. دو خط نازک رنگارنگ روى پشت زالوها در طرفین بدن کشیده شده است که از مشخصات زالوهاى خوب است.
در سطح شکمى زالو رنگ‏هاى بسیار متنوعى دیده مى‏شود. رنگ زرد مایل به نارنجى نیز در حاشیه پهلویى زالو نشان مفید بودن آن است. در بزاق دهان آنان ماده‏اى به نام هیرودین وجود دارد که از انعقاد خون جلوگیرى مى‏کند. ممکن است مواد کشف ناشده دیگر نیز در بزاق دهان زالو وجود داشته باشد.
حکیم بو على سینا (ره) مى‏فرماید:” زالوهاى مطلوب به رنگ ماشى و کمى مایل به سبز و دو خط زرنیخى که در طول پشت کشیده شده است مى‏باشد.”
و از آن جمله زالوهاى سرخ مایل به سبز و زالوهاى جگرى رنگ و زالوهایى که به دم موش شباهت دارند و یا شبیه به ملخ‏هاى ریز هستند و زالوهاى باریک با سر کوچک مطلوب مى‏باشند. ایشان معتقدند که زالو بهتر از حجامت خون را از ژرفاى بدن بیرون مى‏کشد. بهتر است زالو را قبل از مصرف کردن مدتى در آب صاف و تمیز نگهدارند تا کاملا از آلودگی ها پاک شود.

شرکت گیلان لیرو متخصص در پرورش زالوی طبی با برگزاری دوره های آموزش پرورش زالو راهنمای شما عزیزان در وارد شدن به این شغل پرمنفعت است. علاقه مندان به پرورش زالو می توانند با ثبت نام در کلاس های آموزش پرورش زالو اقدام به پرورش این درمانگر کوچک نمایند.



نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.