در این مقاله کارشناسان موسسه حقوقی درسا میپردازند به شرکت نامه که یکی از مواردی است که در رابطه با ثبت شرکت و آغاز شراکت در فعالیت اقتصادی مطرح می گردد و در قالب یک سند تنظیم میگردد .
شرکت نامه به عنوان قراردادی تعریف شده ، مابین شرکاء یک شرکت به صورت کتبی و قانونی منعقد می گردد و سند معتبرى مىباشد که مندرجات آن در حقیقت، قسمتى از اساسنامه شرکت است که به وسیله قوه قضائیه چاپ گردیده است .
باید به این نکته توجه داشت شرکتهاى سهامى و تعاونى نیازى به شرکتنامه ندارند بلکه شرکتنامه مخصوص شرکتهاى با مسئولیت محدود، تضامنى و نسبى است و به موجب (ماده ۱۹۷ قانون تجارت) بلافاصله پس از ثبت شرکت ملزم به تحویل خلاصه شرکت نامه و ضمائم آن به وزارت دادگستری می باشند. و سپس در ادامه مراحل باید به سازمان ثبت اسناد و املاک و اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تحویل گردد
میتوان گفت که در شرکت نامه معمولا به خلاصه ایی از مواردی که در اساسنامه درج شده است اشاره میشود که به شرح زیر است
شرکتنامه باید به امضای تمامی شرکاء برسد و پس از آن بموجب بند ۲ ماده ۴۷ قانون ثبت اسناد و املاک می بایست در دفتر خانه های رسمی عمل ثبت شرکت نامه در اداره ثبت شرکتها بعنوان سند رسمی ثبت گردد.
متقاضیان ثبت شرکت میتوانند برای تنظیم شرکت نامه با موسسه حقوقی درسا تماس حاصل فرمایند تا وکلای حقوقی درسا با توجه به تجربیات خود در این زمینه به بهترین نحو ممکن شرکتنامه را تنظیم نمایند همچنین میتوانید دیگر خدمات درسا از جمله ثبت شرکت ، اخذ ایزو ، ثبت برند ، اخذ کد اقتصادی و … را نیز به آن ها بسپارید.