طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

انواع برند

در این مقاله کارشناسان درسا پس از مقاله ی ثبت برند و ثبت برند جهانی به انواع برند پرداخته اند که میتوانید اطلاعات خود را با خواندنش بالا ببرید.  

انواع برند

انواع برند

انواع برند

  • برند جمعی

برند هایی هستند که به یک دسته و گروه خاصی که یک جمعیت قانونی تلقی میشوند اطلاق میگردد که به تولید کالا یا خدمت می پردازند و آنها را معرفی می کنند مانند : اتحادیه شالیکاران شمال

  • برند های تضمینی

برند هایی هستند که توسط کسانی که کالا و خدمات خود را با استانداردهای تعیین شده منطبق کرده اند ، استفاده می‌شود مانند انواع ایزو ، قابل تذکر است که مالک این نوع برند به دلیل ضرورت بی طرفی خودش حق استفاده از آن را ندارد.

  • برند های مشهور

یکی از از انواع برند هاست که در یک کشور مشهور شده است (چه ثبت شده باشد و چه ثبت نشده باشد)

ثبت برند چیست ؟

افراد صاحب کسب و کار میتوانند با ثبت برند  ، کالاهای تولیدی یا خدمات ارائه شده توسط خود یا شرکت را از کالاها یا خدمات سایر شرکت ها یا اشخاص متمایز نماید. که در مقاله ثبت برند بیشتر درباره‌ی آن توضیح داده شده است.

انواع ثبت برند

 ثبت برند را بطور کلی میتوان به دو دسته ی ثبت برند در ایران و ثبت برند جهانی یا بین المللی (مادرید) تقسیم کرد. که در زیر بطور جداگانه به آن میپردازیم.

ثبت برند در ایران

ثبت برند در ایران خود به دو بخش و دسته تقسیم میشود که شامل ثبت برند فارسی و ثبت برند لاتین است.

 برند فارسی برندیست که الزاما در یکی از فرهنگ ها معتبر فارسی (نظیر فرهنگ دهخدا) موجود باشد. در غیر این صورت برندی که معنای لاتین داشته باشد ولی به صورت فارسی به نگارش درآید هم جز برند لاتین محسوب می شود. و باید به این نکته توجه کرد که  ثبت برند لاتین در ابتدا نیازمند اخذ کارت بازرگانی می باشد.

ثبت برند جهانی یا بین المللی (ثبت مادرید)

با توجه به تاریخچه کنوانسیون پاریس درخصوص حمایت از مالکیت صنعتی اینگونه دریافت میشود  که صاحب علامت (شخص حقیقی یا حقوقی) میبایست بطور جداگانه تعدادی تقاضانامه را در ادارات کشورهای مختلف عضو به زبانهای گوناگون با پرداخت هزینه های متفاوت و صرف زمان طولانی، تودیع نماید.

بخاطر کاهش مراحل ادار و زمان و هزینه در جهت تسهیل روند ثبت برند بین المللی و تحصیل حقوق ناشی از آن تعدادی از کشورهای عضو کنوانسیون پاریس، اتحادیه بین المللی را جهت حمایت از مالکیت صنعتی در راستای کنوانسیون مزبور تشکیل دادند و درآن سیستم مادرید را بعنوان دستورالعمل ثبت بین المللی علائم تجارتی تصویب نمودند. قابل ذکر است که درخواست ثبت بین المللی صرفا” از طریق دفاتر مالکیت صنعتی کشورهای عضو پرتکل مادرید امکان پذیر است و منوط به ثبت در کشور مبداء می باشد. که جهت اطلاعات بیشتر درباره ی مزایا و.. میتوانید به مقاله ثبت برند جهانی مراجعه فرمایید.

متقاضیان ثبت برند و ثبت برند جهانی میتوانند برای ثبت انواع برند از مشاوره کارشناسان موسسه حقوقی درسا بهرهمند شوید و تماس حاصل فرمایید و حتی میتوانید از دیگر خدمات موسسه درسا از جمله ثبت شرکت ، اخذ ایزو ، اخذ کد اقتصادی و … بهرهمند شوید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.