طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

ثبت شرکت سرمایه گذاری

بدلیل آنکه ثبت شرکت امری تخصصی و نیازمند اطلاعات بسیار دقیق می باشد، به افرادی که متقاضی تأسیس و ثبت شرکت سرمایه‌گذاری در کرج هستند توصیه می شود برای ثبت به رسا ثبت مراجعه نمایند و مراحل ثبت شرکت را به وکلا حقوقی و کارشناسان مجرب بسپارند تا با آسودگی و اطمینان خاطر مراحل اخذ مجوز فعالیت و ثبت شرکت صورت پذیرد.

تعریف شرکت سرمایه گذاری (Investment Company )

شرکت‌های سرمایه‌گذاری بدنبال کسب سود حاصل از نوسانات ارزش سهام در بازار می‌باشند. این نوع شرکت‌ها، در پی به دست آوردن سود از نوسانات قیمت سهام در بازار هستند و قاعدتا باید فقط در سهام پذیرفته شده در بورس سرمایه‌گذاری کنند. برخلاف تعریف سرمایه گذاری که عبارت است از فدا کردن یک ارزش مشخص در زمان حال برای به دست آوردن یک ارزش مشخص در آینده ، دیدگاه شرکت سرمایه گذاری بلند مدت نیست بلکه زمانی که سود مورد نظر حاصل شد، سهام آن شرکت فروخته می شود و سهام شرکت‌های دیگری را خریداری می‌کنند. همچنین اگر با کاهش ارزش برخی از سهام خود روبرو شوند، برای ضرر کمتر آن را به فروش می‌رسانند.
درنتیجه علاوه بر تخصص حرفه ای در این زمینه ،مدیریت فعالیت های مختلف جهت سود و پیشرفت که شیوه متفاوتی میخواهد که در شرکت ما مشاهده خواهید کرد.
شرکت سرمایه گذاری یکی از انواع شرکت های سرمایه گذاری مدیریتی است با عنوان شرکت یا صندوق با سرمایه بسته (در مقابل صندوق با سرمایه متغیر) که حرفه اصلی و موضوع اصلی فعالیت در اساسنامه آن، سرمایه گذاری، سرمایه گذاری مجدد، تملک، نگهداری و یا معامله اوراق بهادار در چارچوب قوانین و مقررات است و از نظر حقوقی به دو شکل سهامی خاص و عام تشکیل می شود.

انواع شرکت ها

شرکت ها را میتوان به سه گروه اصلی شرکت سرمایه گذاری ، خدماتی و صنعتی تقسیم می شوند.
در شرکت های سرمایه گذاری برخلاف تولیدی‌ها و خدماتی ها اینگونه شرکت ها در زمینه خاصی فعالیت نکرده و محصول یا خدمت خاصی را به بازار ارایه نمی کنند بلکه با خرید سهام شرکت های تولیدی و خدماتی دیگر به کسب سود می پردازد .

سرمایه لازم برای ثبت شرکت سرمایه گذاری در کرج

مطابق مصوبه مورخ ۱۵/۲/۸۶ هیأت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار حداقل سرمایه شرکت های سرمایه گذاری باتوجه به نوع آن متفاوت و در شرکت های سرمایه گذاری خاص پنج میلیارد ریال و در شرکت های سهامی عام پنجاه میلیارد ریال است.

مراحل ثبت شرکت سرمایه گذاری

ثبت شرکت سرمایه گذاری در کرج در سه مرحله که به شرح زیر است صورت میپذیرد:
مرحله اول :

شرایط دریافت موافقت اصولی با ثبت شرکت سرمایه گذاری در کرج

متقاضی، ابتدا درخواست خود را مطابق فرم “تقاضای صدور مجوز تأسیس شرکت سرمایه‌گذاری “به همراه فرم پرسش‌نامه مشخصات داوطلب سمت مدیر عاملی یا عضویت در هیأت‌مدیره نهاد مالی”، که توسط اعضای هیأت‌مدیره و مدیر عامل پیشنهادی برای مدیریت نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس اوراق بهادار تکمیل شده، ارسال ‌کند.
سازمان پس از بررسی مدارک، در صورت تکمیل بودن و احراز شرایط لازم، موافقت اصولی خود را با ثبت شرکت سرمایه‌گذاری ابلاغ می‌نماید.
مرحله دوم :

شرایط اعطای مجوز تأسیس

در صورت موافقت اصولی سازمان با ثبت شرکت سرمایه گذاری در کرج ، شرکت ملزم است؛ مدارک اعلام شده توسط سازمان را ظرف مهلت مقرر آماده کرده؛ پس از تکمیل مدارک مورد نظر، سازمان نامه‌ای مبنی بر اجازه تأسیس و ثبت شرکت  نزد مرجع ثبت شرکت‌ها را صادر خواهد کرد.
مرحله سوم :

شرایط اعطای مجوز فعالیت پس از دریافت مجوز تأسیس

پس از اتمام مرحله دوم و اعلام موافقت با ثبت شرکت سرمایه گذاری در کرج ، متقاضی باید طی مهلت‌ مقرر شرکت را نزد مرجع ثبت شرکت‌ها به ثبت رسانده و مستندات مربوطه را به سازمان ارائه دهد.
پس از ثبت نهاد مالی نزد مرجع ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری، شرکت مدارک لازم را جهت ثبت نزد سازمان ارائه می‌نماید و در صورت احراز شرایط مجوز فعالیت، مجوز فعالیت برای شرکت صادر می‌گردد.

شرایط دریافت مجوز تبدیل و فعالیت

اگر فردی قصد تبدیل شرکت موجود به شرکت سرمایه‌گذاری را داشته باشد، باید اقدامات زیر را انجام دهد.
۱. ابتدا فرم تقاضای تبدیل به شرکت سرمایه‌گذاری به همراه ضمائم ذکر شده در فرم را تکمیل کند.
۲. سپس پرسشنامه مشخصات داوطلب سمت مدیر عاملی یا عضویت در هیأت‌مدیره نهاد مالی را که توسط اعضای هیأت‌مدیره و مدیرعامل
پیشنهادی تکمیل شده را ارائه دهد.

پس از ارسال مدارک به مدیریت نظارت بر نهادهای مالی در صورت تکمیل بودن مدارک و احراز شرایط لازم سازمان اقدام به صدور مجوز تبدیل می‌نماید. متقاضی ظرف مهلت مقرر باید اقدام به ثبت تغییر موضوع شرکت در مرجع ثبت شرکت‌ها نماید.

مستندات قانونی صدور مجوز تأسیس و فعالیت شرکت سرمایه‌گذاری

• اساسنامه نمونه شرکت‌های سرمایه گذاری
• قانون بازار اوراق بهادار (مصوب آذر ماه ۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی)
• مصوبه مربوط به حداقل سرمایه شرکت‌های سرمایه گذاری و مادر
• دستورالعمل تأیید صلاحیت حرفه ای مدیران نهادهای مالی (مصوب ۶/۹/۸۶ هیأت‌ مدیره سازمان بورس)

انواع سرمایه گذاران

سرمایه گذاران موجود در بازار اوراق بهادار را می‌توان بطورکلی به دو دسته زیر تقسیم کرد:
اشخاص حقیقی: افرادی که به امید کسب سود اقدام به خرید و فروش اوراق بهادار می‌کنند.
اشخاص حقوقی: این اشخاص شامل نهاد و ارگان‌های مختلفی همچو بانک‌ها ،شرکت‌های بیمه ، شرکت‌های کارگزاری، شرکت‌های سرمایه گذاری هستند که به دلیل وسعت عمل و حجم منابع مالی، تاثیر بسیاری در بازار سرمایه دارند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.