طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

طلاق از چه طریقی امکان پذیر است؟

طلاق حقی نیست که مخصوص مرد باشد و از زن باز داشته شود بلکه طلاق اخرین راه چاره ای است که برای اتمام زندگی هایی که عشق و عاطفه درآن نقشی ندارند و زندگی مشقت بار در نظرگرفته می شود. به همین علت مسئولیت فردی که اختیار بیشتری در این مقوله دارد بیشتر است.

باید توجه داشت افرادی که از روی هوا وهوس به این امر اقدام می کنند و با بروز کمترین اختلاف به این امر روی می اورند باید در مقابل خداوندمتعال پاسخگو باشند که ایا واقعا امکان ادامه زندگی به هیچ وجه وجود ندارد و یا ان ها همه سعی خود را برای ساختن زندگی کرده اند ؟  

براساس قوانین کشور وقوع امر طلاق از سه راه امکان دارد :

ساده ترین شکل وقوع طلاق زمانی است که زن وشوهر برمساله طلاق توافق داشته باشند و دیگر مایل به ادامه زندگی باهم نباشند .
این نوع طلاق به طلاق توافقی معروف است که از اختیار مرد در طلاق ناشی می شود .
نوع دیگری طلاق وجود دارد که اساس تمام قوانین طلاق می باشد که طلاق به خواست مرد است .
ماده 1133قانون مدنی مرد می تواند با رعایت شرایط موجود دراین قانون با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق همسرش را بنماید .
تبصره : زن نیز می تواند با وجود شرایط مقرر در مواد(1119) ,(1129),(1130)این قانون از دادگاه تقاضای طلاق نماید .
در این حالت مرد موظف به پرداخت کلیه حقوق زن می باشد .
نوع دیگر طلاق که به خواست زن می باشد همچنان ریشه در اختیارات مرد دارد در این حالت زن با اثبات شرایط عسر و حرج خود (در این شرایط دادگاه مرد را مجبور به طلاق می کند ) و یا با توجه به وکالتی که از ابتدای عقد در شرایط ضمن عقد از مرد گرفته میتواند خود را مطلقه نماید .
براساس ماده 1130قانون مدنی در مورد زیر زن می تواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق نماید در صورتی که برای محکمه ثابت شود که دوام زوجیت موجب عسر و حرج است می تواند برای جلوگیری از عسر و حرج زوج را به طلاق اجبار کند و در صورت میسر نشدن به اذن حاکم شرع طلاق داده می شوند .
تبصره :عسر و حرج موضوع این ماده عبارت است از به وجود امدن وضعیتی که ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته و تحمل ان مشکل باشد و موارد زیر در صورت احراز توسط دادگاه صالح از مصادیق عسرو حرج محسوب می گردد :
1- ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه .
2- اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلاء وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است .
در صورتی که زوج به تعهد خود عمل ننماید و یا پس از ترک ، مجددا" به مصرف موارد مذکور روی آورده ، بنا به درخواست زوجه ، طلاق انجام خواهد شد .
3- محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر .
4- ضرب و شتم یا هرگونه سوء استفاده مستمر زوج که عرفا" با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد .
5- ابتلاء زوح به بیماری های صعب العلاج روانی یا ساری یا هر عارضه صعب العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید .
موارد مندرج در این ماده مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی که عسر و حرج زن در دادگاه احراز شود ، حکم طلاق صادرنماید .
همچنین اگر در ضمن عقد شروطی واقع شود که در موارد قانونی حق طلاق بصورت وکالت بلا عزل به زن تنفیذ شود این شرایط در درخواست زن برای طلاق نافذ خواهد بود
باید توجه داشت طلاق به خواسته مرد و طلاق توافقی قابل رجوع است یعنی مرد دوباره میتواند بر ادامه زندگی با زن اراده کرده و بدون ازدواج در مدت مقرر زن دوباره به همسری مرد در می آید .اما در طلاق عسر و حرجی یا قضائی امکان رجوع برای مرد وجود ندارد و صرفا با توافق طرفین امکان آن بوجود م

درسا ثبت به عنوان یکی از معتبرترین موسسه حقوقی در کرج، با کارشناسان و متخصصان مجرب در زمینه های حقوقی با وجود وکیل طلاق کرج می توانند در زمینه طلاق( وکیل در کرج )به شما کمک کنند .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.