طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت

طراحی سایت و کسب رتبه در گوگل

ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها (1)

برای ثبت شرکت در ادرات، اولین اقدامی که باید انجام شود، طی کردن مراحل اداری است. در ابتدا شما به عنوان سرمایه گذاری که قصد دارد شرکتی را ثبت کند،همواره اتفاقی که برای ثبت شرکت مورد نظر شما باید بیافتد این است که برای بررسی و مشاوره بیشتر به یک موسسه حقوقی برای ثبت شرکت مراجعه کنید. درسا ثبت به عنوان یکی از معتبرترین های موسسه حقوقی در کرج، با داشتن کادری مجرب در امر ثبت شرکت در کرج این امکان را فراهم کرده تا هرگونه راهنمایی و یا مشاوره ای را که شما به عنوان سرمایه گذار نیاز دارید را پاسخگو باشند.

باید به قسمت حسابداری اداره مراجعه کرده و مدارکی که مورد نیاز است را خریداری کرده و کامل کنید و سپس آنها را در یک پوشه پانچ کنید.  حسابداری اداره مراجعه کرده و مدارکی که مورد نیاز است را خریداری کرده و کامل کنید و سپس آنها را در یک پوشه پانچ کنید.

مرحله بعدی مراجعه دوباره شما به حسابداری است. پس از دریافت فیش تعیین نام، برای پرداخت مبلغ فیش تعیین نام به شعبه بانک ملی اداره مراجعه کنید. نکته ای که وجود دارد این است که موسسات وشرکت های تعاونی فاقد فیش تعیین نام هستند.

در مرحله سوم، پس از آنکه نام های درخواستی خود را بر روی برگه ای نوشتید، پرونده را به کارشناس بررسی کننده پرونده تحویل دهید. بعد از اینکه کارشناس محتویات پرونده را چک کرد و تحویل کاربران کامپیوتر داد، وی تمام محتویات پرونده که شامل مشخصات اساسنامه، شرکت نامه، تقاضا نامه و صورت جلسه است، وارد سیستم میکنند و پس آن به شما به عنوان متقاضی می توانید با وارد کردن درخواست خود در قسمت های مختلف اداری به محتویات پرونده دست پیدا کنید.

پس از آن شما باید همراه با پرونده به واحد تعیین نام مراجعه کرده و کارشناس تعیین نام پس از جستجو در کامپیوتر نام های درخواستی شما را جستجو می کند. به ترتیب اولویت یکی از نام ها را تعیین می کند. در این قسمت کارشناس پرونده مشخص می شود و محتویات پرونده از طریق کامپیوتر برای کارشناس تأسیس ارسال می گردد و همزمان شما باید با اصل پرونده به کارشناس مربوطه مراجعه کنید. کارشناس تأسیس همزمان محتویات و مدارک شرکت را با توجه به نوع آن چک می کند. همچنین منع قانونی نداشته باشد موظف است تمام محتویات پرونده را نیز در داخل سیستم بررسی کند که مبادا در فعالیت شرکت و محتویات غلط املائی داشته باشد و یا ریاست اعضاء ، میزان سرمایه و سهام و یا سهم شرکت با اوراق مغایرت داشته باشد.

اگر ایراد هایی در محتویات داخل سیستم مشاهده شود کارشناس ایرادی می زند و در اینجا باید شما به کار برخورد مراجعه کنید تا نواقص و ایرادات را رفع کنند و بار دیگر برای کارشناسی ارسال نماید. در این قسمت است که اگر نوع شرکت سهامی خاص باشد متقاضی برای تهیه گواهی بانکی باید اقدام کند و اگر سهامی عام باشد کارشناس اجازه پذیره نویسی را صادر می کند همچنین اگر موضوع فعالیت نیز احتیاج به مجوز داشته باشد توسط کارشناس استعلام صادر می شود . درغیر این صورت مراحل اداری انجام می گیرد. مراحل اداری موارد فوق ، منوط به تهیه مدارک و طی شدن مراحل خود است.

منبع: http://www.dorsasabt.co/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82%DB%8C-%D9%88-%D8%AB%D8%A8%D8%AA%DB%8C/66-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%87%D8%A7-1

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.